Siirry sisältöön

Teknisiä tietoja

Vetimien kiinnitykset

Mome-vetimien kiinnitystekniikka perustuu tukevaan läpikiinnitykseen. Oveen asennettuna siitä ei jää ruuvien tai kiinnityspulttien kantoja näkyviin joten se on ns. piilokiinnitteinen. Vetimet voidaan asentaa hyvinkin kapeaan 30mm metalliprofiiliin. Metalliprofiiliovien lisäksi Mome-vetimiä voidaan asentaa myös puu- sekä palo-oviin. Myös lasioviasennus erikoistarvikkeineen on saatavilla, edellyttäen että se on määritelty työselvityksessä tai tilauksessa. Tilauksen yhteydessä pyydämme ilmoittamaan myös mikäli kyse on kokonaan tai osittain puuovista jolloin toimitamme niihin kuuluvat tukevoittavat prikkasarjat.

Sisäpuolisen vedinosan kiinnitys kiristetään kiinni läpikiinnityspultin kantaosan ulkokierteisiin erillisellä kiinnitystyökalulla joka tulee mukana jokaisen vedintoimituksen yhteydessä. On tärkeää että loppukiinnitys tehdään tällä työkalulla. Mikäli se tehdään pihdeillä, sisäpuolisen vetimen kiristyshelan pinta vaurioituu.

Mome-standardin läpikiinnityspultit ovat katkourapultteja. Standardipulttui sopii maksimillaan 110mm paksuun oveen. Mikäli käyttökohteen oven paksuus ylittää sen, se tulee määritellä tilattaessa.